Tuesday, 8 September 2015

GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

Salam ..

Hari ni saya nak join satu GIVEAWAY daripada rakan blogger kita ni ...
Cuba tengok tajuk GIVEAWAY ni . RM200 kot ! Siapa yang tak nak kan ? So saya nak join sekarang jugak . Mana tahu rezeki saya menang . Dapat lah duit FREE FREE je .

OH Ada SYARAT WAJIB ! All Done :)

3 Syarat-syarat wajib :

- WAJIB FOLLOW MKHAI.com

- WAJIB LIKE Fan Page MKHAI -->

- WAJIB FOLLOW Instagram MKHAI

http://www.mkhai.com/2015/09/100-followers-giveaway-contest-2015.html
 Klik banner di atas untuk join !


" Pengalaman pertama saya berblog ? Hm . Macam mana nak cerita ye . Actually , saya buat blog ni suka-suka je sebab tengok dekat FACEBOOK ramai yang post pasal GIVEAWAY . Tertarik juga saya nak join . Maka dengan itu , saya pun cuba buat SATU BLOG GIVEAWAY supaya saya dapat join dan ajak semua followers saya untuk turut serta juga . Pengalaman pertama kali memag best sebab dapat support blogger lain juga ! Di samping dapat kenalan daripada rakan alam maya... "

Saya nak TAG dan ajak blogger pemes emes :


Tempoh Contest : 8/9/2015 - 8/10/2015
 
Hadiah Menarik Menanti Anda !
RM200
 
Macam mana nak menang ?
Entry yang menarik dan Traffic Sources yang paling banyak
 
Jom korang semua join . Kita memeriahkan lagi GIVEAWAY ini beramai-ramai :D


4 comments:

  1. good luck...Fidah datang dari segmen yg sama....=>>>
    http://afidahazmi88.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  2. goodluck, saya pon segmen yang sama...huhuuhu..http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete

Hi , Comment Here :)