Thursday, 3 September 2015

1st GiveAway by Ciktaman



Assalamualaikum dan hai :)

Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman


Ok syarat penyertaan senang je!


 

1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..

"Blog Cik Taman , sangat-sangat superohsem and cute ! Suka sangat singgah !"


3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira



4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''






** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn




--------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

  1. Tq sebab sudi join.. Gudluck :)

    ReplyDelete
  2. Kita jalan-jalan. Datang dari Entri yg sama :) http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/1st-giveaway-by-ciktaman.html goodluck <3

    ReplyDelete

Hi , Comment Here :)