Thursday, 27 August 2015

Aidil Adha GiveAway by Dyana Hassan

Ada giveaway best ni ! baik korang pun join jugakkk ...

Hadiah menarik lagi ohsem and gempak plak tuu :


Tuesday, 25 August 2015

Giveaway Anak Merdeka 2015!

Klik banner di atas untuk join ye :)

Syarat-syarat penyertaan:


  1. Blogger Malaysia
  2. Follow Blog: Maria Firdz | Homemadesticker
  3. Follow Google + : +Maria Firdz  | +Firdzaus Mariah 
  4. Like page: Homemadesticker | Cetak Baju Ekspress
  5. Buat satu entry bertajuk "Giveaway Anak Merdeka 2015!"
  6. Copy BANNER di atas dan Backlink kan ke entry ini.
  7. Publish dan Tinggalkan URL Entry di kotak komen ENTRY INI.


Luna & The Conteng Totebag Giveaway Contest!


Hi Guys! Let's join Luna & The Conteng Totebag Giveaway Contest by Wada Luna & The Conteng Totebag! The contest will end on 25 August 2015, 12 Noon. So, you better hurry!



Monday, 24 August 2015

Giveaway Voucher Emel Melinda Looi

 Klik banner untuk join !

Giveaway Sempoi by MrsFara

Klik banner di atas untuk join


Syarat untuk join "giveaway sempoi" mudah sahaja.

1) Warganegara Malaysia
2) Follow  Blog mrsfara
3) Like Page Kosmetik Murah
4) Follow instagram Oh Farra
5) Jangan lupa buat 1 entry khas bertajuk "Giveaway sempoi by mrsfara" dan backlink banner diatas ke entri GA fara ye
6) Last sekali tinggalkan link URL giveaway yg korang join kat komen dibawah.


Giveaway 1.0 by Hernee Nazir

http://herneenazir.com/2015/08/21/giveaway-1-0-by-hernee-nazir-21-aug-31-aug-2015/
Klik banner di atas untuk join :D

Syarat-syarat penyertaan (bloggers) :
1. Buat satu entry bertajuk “Giveaway 1.0 by Hernee Nazir” *done*
2. Letakkan banner di atas dan pastikan back link ke entri ini. *done*
3. Follow blog herneenazir.com dan http://herneenazir.blogspot.com *done*
4. Follow IG @herneenazir *takde ig*
5. Like Facebook Page herneenazir.com *takde fb*
6. Tinggalkan link entry “Giveaway 1.0 by Hernee Nazir” anda diruang komen entry ini *done*



Thursday, 20 August 2015

1st GIVEAWAY by @Mawar_Assufi

Salam Bloggers ,

Ini kali keduanya saya joinkan diri dalam Giveaway .. Hadiah juga sempoi .. Jom kita ramai-ramai memeriahkan lagi suasana ..


Sayaiday dan Ayueidris Giveaway | August 2015

Salam Bloggers ,

Ini merupakan Giveaway yang pertama saya join . Jadi , jom kita sama - sama support mereka :)
Mana lah tahu anda yang bertuah ~ Simple sangat Giveaway ni . Hadiah pun menarik , tertarik kau memang de bom !


Giveaway Blog 2015

Hi Bloggers ,

Salam perkenalan . Pertama sekali , saya ingin mengucapkan selamat datang ke Giveaway Blog 2015.
Blog ini merupakan Blog Giveaway . Dan admin akan join segala Giveaway atau Segmen yang ada untuk memeriahkan lagi GA tersebut.